fredag den 1. oktober 2010

Bog andmeldelse... (ilddåb)(Cherup)

Cherup ILDÅB
Resume: Det hele starter med at vores hovedperson den 12 årige James der kommer op i nogle problemer med en pige fra hans skole som kaldte hans fede mor fed og mobbede ham med det på andre måder, efter noget tid havde han fået nok og smadrede hende ind i en væg men havde ikke set det rustne søm som sørgede for at pigen fik 4 sting i ansigtet. Efter det løb han hjem, men ik helt hjem for så ville hans mor bare spørge, så han ventede lidt men indså så at han ik kunne blive der ude for evigt, så han gik ind og hans mor sad og drak sammen med sin mand (som ik bor der til hverdag og han er kun far til James lillesøster Lauren) selvom hun havde fået besked på at lade være af sin læge efter at hun er blevet opereret, men hun gjorde det alligevel.. Han fik nogle penge af sin mor (som var rig pga. at hun var pusher) og så fik han besked på at hente sin lillesøster i skolen.. Det gjorde han så og bagefter købte de aftensmad for pengene... Da de kom hjem stod der ambulancer over alt og det gik hurtigt op for James at hans mor var død. Han blev kørt med i en ambulance.. Da han skulle hjem fra hospitalet, var det ikke hans rigtige hjem han kom hjem til, han var kommet på børnehjem, det betød ny skole nye venner nyt liv... Vennerne for James blev noget skidt han endte i tyveri og slagsmål.. men efter lidt tid sammen med en psykolog gik det bedre.. En dag efter at han havde været til psykolog vågnede han op et helt nyt sted, han vidste det ikke endnu men det her var Cherup...
Der lå en orange trøje og nogle grønne bukser til ham, så han tog det på og så gik han ud fra hans nye seje værelse... Han fandt hurtigt hen til hovedkontoret og der sad Mac som "ejede" Cherup, han forklarede James at han havde chancen for at blive optaget vis han klarede nogle simple prøver... Han bestod med nød og næppe den sidste prøve som var en svømme test (han kan ik svømme). Her efter blev han sendt tilbage for at få to dage til at tænke om han ville gøre det i.. Han valgte at gøre det... Efter lidt tid på Cherup startede de 100 dages grund træning, det var de hårdeste dage han nogensinde havde prøvet men han klarede det, og han fik også et par venner i mellemtiden. Nogle dage efter slutningen på grundtræningen begyndte hans første mission, ham og en 15 årig pige (hende som havde lært ham at svømme). De skulle finde oplysninger om en øko terre gruppe... Og det lykkedes men James fik overtræt sine grænser mange gange under missionen.. De endte med at have redet en hel masse olie industri ledere fra at dø af miltbrand.

Person beskrivelse:
James er en 12 årig dreng der har en tendens til at rode sig ud i problemer og han har let til vrede. Han er også meget stærk men han har (i starten) en dårlig dømme kraft. En af hans gode sider er til gengæld at han er et matematik geni, han kan fx. regne ud hvad kvadratroden af 135664626,5838356374 er på under 3 sek.
 Han er også et stort rode hoved.. Hans moral er til gengæld ikke nogen særlig stor moral hvilket nok også spiller en lille rolle i det med at rode sig ud i problemer..